ER KOMMET HJEM!

Satistikken(?) har gått down i det siste. Men det var noe jeg regnet med, og jeg ble ikke sjokka når jeg  kom hjem. Tror ikke jeg kommer til å legge ut så veldig mange bilder fra Ona, jeg må jo få litt privatliv jeg også! Men en del kan jeg låve dere. Siden jeg ikke har fått lagt inn copyrightkode på bloggen ennå, må jeg begrense et antall bilder jeg legger ut.
En ting må jeg si, fra nå av får dere bilder uten zoom på bloggen. Fordi det er noe som er ødelagt i objektivet på kameraet. Tror jeg har fått sand inni det ellernoe! Derfor knaazzer det mye når jeg åpner kameraet.

Siden jeg ikke hadde noe spesielt å blogge om, annet enn at jeg overlevde Ona, og at jeg ikke døde(!) Skal jeg ha en bloggamberfaling. Den heldige av alle 47832947837429 bloggene jeg leser så skal abominate bli amberfalt.

Hun skriver kjempe bra, og tar veldig fine bilder. + at hun har en nyydelig design, som alle misunner. ++ at hun er kjempe flink til å redigere bilder. Det hun skriver, vil alle lese fordi hun skriver så sykt morsomt! Dette er en blogg å bli inspirert av. Jeg blir selv veldig inspirert av hun!
Verdt å dra innpå.

Yvonniponni :)
TØFF ! :)

Én kommentar

YvonniPonny

15.jul.2010 kl.15:17

du e søt din ku <3<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits