SKAL PÅ CITY SYD MED ABOMINATE!

Nå har jeg kommet hjem fra politiet. Og jeg fikk ikke lagd meg pass. fordi det var stengt for passordning i uke 29, dritt!
Men det var heldighvis ikke nå lang kø der da! takk og lov for at det var stengt. Hvem vil vel ta passbilde på en bad hairday? Men jeg stikker straks til Yvonn, eller ringer henne ivertfall ;p. Vi skal på city syd, og kjøpe masse fiiint. Jeg snakker til dere når jeg kommer hjem. Og legger evt. ut bilder av det jeg har kjøpt, om jeg faktisk kjøper noe som jeg ikke rekker å spise opp før jeg tar bilder av det. Ønsk meg lykke til!


I mens dere venter på meg, sett dere ned å høre på green day. GREEN DAY<3333333

4 kommentarer

marthe

20.jul.2010 kl.12:55

god dag :D kjempe fin blogg du har :) første gang jeg titter innom nå men helt sikkert ikke den siste;)

btw, jeg har ett spørsmål nederst i mitt nyeste inlegg. vis du kunne svart på det spørsmålet i kommentarfeltet mitt ville jeg blitt utrolig glad og satt kjempe stor pris på det :-) uansett.. ha en kjempe fin dag vidre :)

Yvonn

20.jul.2010 kl.13:12

Anniken.... det kan vær æ ikke kan læll. Å ikke ring, får æ har ikke mobilen min her. Æ passe ungan t frode, å e færdi klokka 4, da kan vi fær, ok? Håpe det går bra..

:)

20.jul.2010 kl.23:04

nårr ble du fan av green day ?

kompiskameraten

24.jul.2010 kl.12:15

:):husker ikke...

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits