DAGEN I BILDER.

Nå har jeg nettopp spist kake, tihi. *SKRIVESPERRE* Jeg var hjem til Kaia i stad. Der tok vi for det meste bilder med den nye speirefleksen til Yvonn. Hvis dere vil se hvordan bildene med speilrefleksen ble kan dere sjekke ut : abominate.blogg.no <-- yvonn sin. Hun har lagt ut de beste bildene vi tok. Jeg har prøvd og tatt bilde med et sånt kamera før. Jeg må si det er my bedre enn digitalkamera. De har et sinsykt bra fokus osv..


BILDET TATT FRA WWW.ABOMINATE.BLOGG.NO
Dette er tatt med speilrefleks, sykt tøft bilde.


BILDET TATT AV: ABOMINATE.BLOGG.NO
Dette bilde er tatt uten blits.


Disse er tatt med min mobil.

Yvonn

Jeg skulle ta bilde med mobilen som yvonn tok bilde av meg, sånn at jeg fikk med blitsen. Så ble det en sånn stripe i bildet, men det var tøft.

loveit♥


I morgen skal jeg på Kino med Kaia. Vi skal se Shrek, lykkelige i alle sine dager i 3D. Gleder meg. Før vi skal på kino skal vi bare gå rundt å vimse i byen. Jeg skriver ett innlegg før jeg drar også blir det et når jeg kommer hjem i ca 7 tiden. Filmen begynner halv fire.

Bloggzz later!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits