KAMERAET ER KOMMET TILBAKE. (JUUUUBEL)

For jeg er jo så god til å blogge. Jeg skal liksom utsette alt sammen jeg. Det irriterer meg at jeg bare får til et innlegg hver dag, bajs! Jeg har vært på banen og tørket ut. Helt til Bw var så snill og ga oss penger sånn at vi hadde rå til to flasker first price bruser. Jeg delte med Ingvild og Kaia, så ikke tro at jeg drakk tre liter brus alene. Ellers kom mamma med en strålende nyhet i dag. Det var at kameraet hadde kommet tilbake fra reperasjon, og det funket også. Jeg stoler ikke helt på sånne reperasjonsfolk, for da mobilen min var fucked up, så leverte jeg den inn tre ganger på samme feil. Men jeg synes heller den ikke er så veldig bra nå heller, sinsykt treg. Men jeg har jo sånn rundt 300 meldinger i innboksen, så det er kanskje ikke så merkelig. Jeg har vært på city syd med Kaia og Veronika H. Jeg kjøpte bare en is. Jeg føler at jeg ikke hadde vært innpå bik bok på år og dag, fordi de hadde fått så mye nytt. Digger virkelig den nye vesthill and redbird baseballkoleksjonen deres.

Jeg føler at jeg sensurerer meg på alle bilder, men jeg fikk ett bilde før kameraet blekket. Så jeg måtte. Legg merke til kosebamsen i bakgrunnen som er dobbelt så kul som meg. Den heter bibi. Ikke mobb, jeg var liten.

I morgen skal jeg på politistasjonen å lage pass. TJOHEEEEEI kjenner at jeg gleder meg til å ta passbilde og alt. NOT.
har jo bad hair day hver dag jeg.Én kommentar

marie <3

06.aug.2010 kl.11:41

takk for at du stemte på meg i blogg vs blogg :)

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits