STORE BLYANTER OG VISKELÆR

hallaballa. Jeg har nettopp kommet hjem fra Kaia, og nå spiser jeg bolle. Jeg og Kaia var på city syd, og lekte. Neida, vi så på store blyanter og viskelær.


De la inni en utstilling for H&M. Jeg sang hjemme til Kaia. Kaia ba meg holde kjeft fordi jeg sang sommer og skolefri osv.. Jeg var redd foreldrene skulle høre det, men de hadde visst ikke hørt noe. Kaia lagde en header til meg, eller vi lagde den sammen. Den skal komme opp så snart jeg får fikset designet. Toror jeg trenger litt hjelp med deg og. Jeg er ikke så god på sånn. Eller det er ikkke det at jeg ikke er så veldig god. Jeg har bare ikke tolmodighet til å sitte å redigdere, så blir ikke ting sånn som jeg vil ha det, så gidder jeg ikke mere. that's the truth. I morgen skal vi til pirbadet. Vet ikke helt om jeg tar sjansen på å ødelegge kameraet eller mobilien igjen. Forgie gang jeg tok med mobilen inn i badelandet, måtte den på reperasjon. Og kameraet har nettopp vært der pga at jeg fikk sand inni objektivet. haha, smarte meg. Snakkast i morgen. Kanskje før jeg drar til Pirbadet men er ikke sikker.

Én kommentar

Sofie & Rebecca

07.aug.2010 kl.01:21

ojj sorry mente mailen: p-andii@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits