Koselig dag på hestsjøen.

Hoho, har kommet hjem nå. Eller jeg har egentlig kommet hjem for mange timer, men jeg har vært ute med folk, og har ikke hatt tid til og vært på dataen i det hele tatt. Når finværet først kommer til Trondheim, må man jo nyte det, og finne på mye gøy. I dag dro jeg og jentene til Hestsjøen. Der hoppet vi fra stupetårnet, og solet oss. Og jeg har kjøpt meg ny bikini, igjennn... Det var en jeg ønsket meg. Så sa mamma at jeg måtte ha meg ny til jeg skal i syden. Jeg sier ikke nei takk til en bikini. Jeg kjøpte bare overdel. De hadde ikke underdel i min størrelse.
I morgen skal vi til Øysand å bade, gleder meg.. bortsett fra at det er krabber og dyr i vannet der. + tang. Hater tang! føler at de spiser meg opp. Så derfor bør jeg legge meg tidlig, men blir ikke så tidlig uansett siden jeg må vente på at videoen skal lastes opp på youtube.


Kos dere :)

Én kommentar

abominate

12.aug.2010 kl.00:46

HAHA :-D Det blir arti i morra!!

Skriv en ny kommentar

kompiskameraten

kompiskameraten

12, Trondheim

Hei. Nå har du kommet til bloggen min. Jeg blogger om det som faller meg inn. Håper du kan legge igjen en kommentar før du stikker. kontakt meg på: kompiskameraten@live.no

Kategorier

Arkiv

hits